Eric Huiden

Eric Huiden BA heeft 11 jaar verkoopervaring. Met succes heeft hij zowel pioniers werk als relatiebeheer gedaan in de BtB van producten en zakelijke dienstverlening. Sinds 2004 heeft hij ruime ervaring opgedaan in met name technisch beheer van kantoorgebouwen, winkelcentra, datacentra, brievensorteercentra en woningen. Daarnaast zijn er onder zijn leiding diverse renovatieprojecten succesvol afgerond. In 2004 is hij gestart met zijn bachelor opleiding Facility Management die hij in 2008 met succes heeft afgerond met als afstudeeropdracht een huurdertevredenheidsonderzoek.

Door zijn jarenlange commerciƫle ervaring, ervaring met huurders, opdrachtgevers en het huurdertevredenheidsonderzoek heeft hij goede kennis van zowel wensen van de huurders als de wensen van opdrachtgevers. Met deze ervaring is hij in staat om te luisteren naar de wensen alle betrokkenen en kan hij hierin voor alle partijen een tevreden invulling geven.

Door zijn uitgebreide netwerk, relevante kennis en ruime ervaring is EHVGM in staat om het door opdrachtgever gewenste vastgoedbeheer en projectmanagement te leveren.